Nějakej ten update
Bankroll: 23,55$
Jak to šlo minulý týden?
Co se týče mých poker cílů, tak jsem něco splnil a něco ne. Vzal jsem si toho asi na sebe moc a času přitom bylo málo. Chtěl bych to teď řešit jinak. Dám si nějaké cíle, ale už nebudou na týden, ale na delší časový úsek a já Vás o jejich plnění budu každý týden informovat. Samozřejmě, že takhle neusnu na vavřínech a 100% každý týden něco udělám, a když ne, máte v plánu mi udělit nějakou sankci

(i když ještě nevím co by to mohlo být).
Takže co jsem vlastně dělal minulý týden? Nahrál jsem stříbrný status tady na Pokerstrategy.com. Za což jsem strašně rád, protože mi to otevřelo další důležitý studijní materiál na který se už teď těším, protože doufám, že to dostane mou hru zase alespoň o trochu nahoru

.
Prošel jsem si bronzové články hry po flopu. Můžu říct, že tohle je stavební kámen a fakt jsem za tyhle články rád. Teď vím, že když bude moje hra po flopu kolísat, vrátím se opět k těmto článkům a budu ready to play

.
Analyzoval jsem problematické handy, a některé jsem postoval do hand judge fóra. Bylo jich málo, ale byly.
Nakonec jsem v pátek přežil stužkovák a byla to ne-li nejlepší akce jakou jsem kdy zažil. Prostě super. Top of the pop

Zopakoval bych ještě nejméně tisíckrát

.
Co se týká hry samotné, tak jsem se snažil něco nahrát, i když jsem většinu času věnoval spíše studiu článků. Myslím, že mi to dost pomáhá, přečíst si něco před session. Snad pokaždé jsem potom cítil, že hraju dobře a měl jsem z toho dobrý pocit. Uprostřed týdne mě potkal malinký tilt, který jsem ne úplně zvládl, a proto jsem některé situace dost nezvládl. Naštěstí jsem měl v těch tilt handách i štěstí, tak jsem neprohrál tolik, kolik jsem asi měl. Šlo o to, že jsem třeba hodinu seděl při stolech a nic mi nechodilo, nebo jsem nemohl hrát po akcích soupeřů, nebo všichni foldli, když jsem měl AA atd.. Proto jsem hrál hodně agresivně, když jsem se dostal do hry i s dost spekulativními handami. Nakonec se to, ale ke konci týdne zlomilo, já se více dostával do hry a tím byl více vklidu, a díky tomu dokázal zahodit i ty spekulativní handy, třeba, že jsem držel JJ nebo QQ na špatném boardu.
Cíle:
Jak jsem se již zmínil výše, nebudou to cíle na týden, ale dlouhodobější cíle, které rozdělím na primární a vedlejší. Primární se budu snažit plnit s předností a vedlejší cíle, když bude chuť nebo čas. Vedlejší cíle časem přehodím do primárních, když se tam uvolní místo
Primární cíle:

Podívat se na prvních 6 dílů videosérie od Hasenbratena

Analyzovat handy a ty problematické vkládat do hand judging fóra
- Tohle by už neměl být ani cíl, ale normální rutina. Ale pro motivaci si to tady ještě napíšu
Vedlejší cíle:

Zkouknout twinnova videa

Splnit další úrovně výzvy Učíme se vyhrávat

Zkouknout Cornie4ever videa

Podívat se na Pinnyho mental game
Chtěl bych se taky zkusit někdy zúčastnit twinnova coachingu, ale vůbec mi nevyhovuje ten čas, a ještě ani jednou jsem to nestihl
To je pro dnešek vše přátelé
a pamatujte, dokud nejste na sračky tak nerozjíždějte tanec!