Čau, ahoj!
Po prvním týdnu stráveném studováním a následně hraním pokeru jsem se rozhodl, že využiju možnosti založit si blog a podělím se o své dosavadní zážitky, postřehy a výsledky.
Pokud chcete vědět něco o mojí pokerové historii, najdete to
zde.
Vzhledem k tomu, že jsem se pro poker opravdu nadchnul a pustil se do něj s velkou vážností, je toho hodně, o čem bych mohl psát. Já se to ale pokusím popsat stručně.
Proč zakládám blog:
- protože jsem se v minulém týdnu přesvědčil o tom, že mě poker dost baví , a tak doufám, že mě bude bavit i psaní blogu
- protože budu mít slušný přehled o vývoji mého hraní, statistiky apod.
- budu mít možnost diskutovat o mém hraní s ostatními uživateli
- třeba to dotáhnu daleko a můj blog se stane inspirací pro někoho dalšího
Shrnutí prvního týdne:
Začal jsem hrát na Poker 770, kde jsem využil bonusu od PokerStrategy a v kombinaci s vkladem 20$ a následného dalšího bonusu jsem se dostal na počáteční bankroll 50 dolarů. Rozhodl jsem se pustit do Cornieho výzvy, kterou jsem si v minulých dnech pročítal a hledal v ní vše, co by mi pomohlo v začátcích. Pročetl jsem si několik článků, které byly doporučeny začátečníkům, vytiskl jsem si tabulku startovních kombinací, které se v drtivé většině případů držím. Zároveň jsem si stáhl trial verzi Poker Tracker 4 a v rámci možností se s programem naučil pracovat.
Hraju CG FR NL2, momentálně na 4 stolech. (Ze začátku pro mě bylo docela těžký hrát na více stolech, ale rychle jsem si zvyknul a možná bych za nedlouho mohl počet stolů zvýšit).
Otázka pro zkušené hráče: Jak jste to měli z vývojem počtu stolů, na kterých jste hráli? Jsou 4 stoly pro někoho, kdo hraje teprve týden, moc?
V průměru hraju denně pouze 1-2 hodiny, dívám se na videa, čtu články, rozšiřuju si své pokerové vzdělání.

Za těch sedm dní jsem odehrál necelých 3000 hand, po každé session se snažím podívat se na ty nejdůležitější a popřemýšlet o nich, jestli byly zahrány správně nebo naopak špatně. V nejbližší době chci tyto handy dávat zde na forum a nechat si je zhodnotit od zkušených hráčů.
Pro začátek by to myslím stačilo, nerad bych případné čtenáře nudil dlouhým textem. Jenom doplním, že přesné číslo odehraných hand je
2589 a můj současný bankroll je
69,75$. Čistý pokerový profit je
5,77$. Zbytek je z bonusů.
Tak to je pro dnešek vše, příště bych rád zařadil i nějaké grafy nebo ukázky zajímavých hand. Uvidím, jak se to vyvine, rád bych našel nějaký formát, který bude vyhovovat jak vám, tak mně. Tak zatím.