TÝDENNÍ UPDATE 1.7. - 7.7.2013
Celkově se toho za minulý týden moc nedělo. Bylo to způsobeno především nedostatkem času, dojela máti se segrou checknout novej byt takze cely svatky zabity, utery a stredu sem travil nonstop v rachote (oslava narozenin me tam zdrzela pres noc

takze vicemene nebyl čas prakticky na nic. To se ale timto týdnem už mění, páč není v plánu nic vyjímečného.
---------------------------------
POKER
Z nedostatku času jsem tedy moc neudělal ani v pokerovém plánu. Ale aspon neco jsem zvladnul. Mám už prakticky připravené a umístěné pomůcky ke hře (tabulky, akce atd.) v zorném poli a můžu při hře kdykoliv kouknout.
Snažím se ujednotit barevné značení hráčů na 770, ale nějak mi ty barvy prostě nejdou. Na PP/WPT jsem s tím neměl nejmenší problém a tak nějak rychle jsem se je naučil používat. Tady jsou ty barvy takový nějaký vyblitý a nevýrazny

takže vůbec zatím nemám vybraný, kterýma budu značit. Hodně zvažuju, jestli nevyužívat pouze značení v hemu a to i z důvodu, že hodlám kombinovat hru na p770 a na starech, kde budou ty barvy zase krapet jiný. Nechám si možná poradit od vás ostatních, jestli máte nějaký pro a proti k oběma systémům (herna x HEM)
Tenhle týden zaměřím na svoji velkou slabinu ve hře a tou jsou
odds. V rámci naučení a zažití matematiky si před každou sessnou dám dvacetiminutovku v hemu, kde budu procvicovat a procvicovat. Je to proste věc, kterou chci dostat už jednou pro vždy pod kůži.
Jinak co se vlastního shrnutí hry za uplynulé dny týká, tak jsem se rozhodnul, že budu grafy a výsledky zveřejňovat vždy na konci měsíce. Má to své důvody: jednak jsem si řekl, že už to nebude blog plnej citových výlevů jak je ten a ten hráč šťastnej a jak jsou herny rigged atd. (tímhle to omezím na max. jeden crying post měsíčně a to je snesitelný

joke) a jednak se mi to celkově jeví jako vhodnější skrze varianci při jednotlivých sessnách. Takže vždy na konci měsíce to všechno shrnu a uvidí se.
Včera jsem se rozhodl, že vyberu dolary za cashmachine na p770 a vložím tech 20$ na stary, které nemám tracknuté, ale budu tím doplnovat stoly, kdyz nebude kde hrat na p770 a i kvuli aktualni promo si tam zkusim pinknout nejaky sitka
NON-POKER
Non-poker taky v podstate nic novyho nebylo. Tím, že jsem dopředu věděl jak málo bude času, tak jsem si žádné cíle nedal a tím ani nemusím řešit co jsem splnil a co ne. V tomto týdnu to už ale pujde tak jak má.
V podstate jsem si to nyní nastavil tak, že si pro každý den v týdnu zadám jednu oblast, která bude ten den prioritní a ostatní vedlejší. Každopádně se ale vždy dostanu k více věcem a ne pouze k té hlavní.
V praxi to bude vypadat tak, že například v pondělí bude prioritu mít poker a tudíž mu budu věnovat nejvíce času. I když zrovna poker není ideálním příkladem, jelikož tomu se chci věnovat každý den maximálně.
Přesné rozložení dodám v průbehu dneška.
Na tento týden bude hrubý plán vypadat takto:
Angličtina - každý den půlhodina (prioritní den hodina)
Trading - kazdý den pulhodina (prioritní den hodina)
Pes - každý den 3 x 10 min, cílem bude nácvik očního kontaktu a upevnování jména (jen pro formu)
Cvičení - dle rozpisu obden a doplněno intervalovým tréninkem
Musím vytvořit nějakou šikovnou tabulku, do které si zapíšu rozpis a bude to možné zveřejnit i zde. Jinak k tomu budu využívat především psaný diář, kde mám moznost jak týdenních a denních plánů i mesíční...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Minulý týden jsem celkově i blog zanedbával a nyní se budu snažit jej aktualizovat pravidelně, ideálně denně. Doufám že se za tenhle blog už nebudu muset zpětně stydět a že to bude i pro čtenáře mimo FLH vítané čtení.
Všem přeju pěkný den