Ta A5o handa je opravdu marginální, můžeme ji bez problému složit, obzvlášť pokud si moc nevěříme po flopu, ale myslím si, že proti těm dvěma limperům jsem byl schopný ji zahrát ziskově kvůli levnému flopu.
Plán je vyhrát malý pot s trefeným esem, občas se nám k tomu přidá i draw.
Jinak samozřejmě SB moc nedorovnáme. Kdyby to nebylo 2$ sitko, tak to hned foldnu, stejně jako kdyby to bylo třeba A6o
S tou hand history nevím, jestli by to nebylo matoucí, protože tam byli spoty, kde jsem např stealoval ATC, případně hrál handu proti konkrétnímu soupeři, tzn že pokud bychom to používali jako standardní move proti všem soupeřům, tak z toho může být bez problému ztrátová situace.
Řešením by tady bylo zaznamenávat coaching formou videa. Naneštěstí to teď není v mých silách z technických důvodů. Příští 3 týdny mám mezi pondělí-středou vždy nějakou zkoušku ve škole, tzn. že budu na bytě v Brně, kde nemám druhý monitor a na noťasu nejsem schopný to video v nějaké rozumné kvalitě natočit. Pokusím se to nějak pořešit, nicméně pak už by snad neměl být problém coaching nahrávat.
Díky za pozitivní ohlasy, coachingů bude ještě hodně, takže kdo nestihl nevadí, budou další.