ahojte,
najít si coaching je určitě super nápad, pokud člověk hraje už hodně hand a chtěl by zvýšit win-rate. Nicméně bych rád upozornil na to, že v pokeru to vždycky budete vy, kdo bude muset u stolu ve finále udělat rozhodnutí, takže základní kámen úspěchu je
Donutit se v každém okamžiku sám přemýšlet a dělat nejlepší objektivní rozhodnutí!
K tomu je někdy samozřejmě dobré, když coach upozorní na to, kde se člověk mohl rozhodovat lépe, nebo dá dodatečné informace z teorie. Ale kam tím směřuju: Každému strašně moc pomůže když (např. i kromě coachingu) sám aktivně studuje - protože jak už jsem řekl výše je to především o tom naučit se sám aktivně uvažovat. Ze začátku kariéry je dobré minimálně stejně tolik času číst články a analyzovat handy (plus číst videa) jako hrát. Takže doporučuju se dokopat a projít:
přečíst BSS cash game články bronz až stříbro
BSS instruktážní videa
twinnova cash game videa
a analyzovat všechny složité handy v
Hand Judging foru - tohle je ve finále ze všeho nejdůležitější, ale člověk by si měl nejprve sám přečíst články, klidně 2x
jsem se nějak rozepsal, omlouvám se

jenom jsem tím chtěl říct, že člověk to má ve vlastních rukou. když uděláš to co říkám výše, tak můžeš za pár měsíců beatovat 3bb/100 ale ne nl10 ale minimálně nl50