Tak mam za sebou 1 tyden tyhle silenosti. Jak jsem jiz ze zminoval , prekvapil mne predevsim tragicky traffic na WH . Hraci jsou samozrejmne slabi a vetsina proste se snazi to hrotit do AI za full stack. Jdou do hry treba s kombinaci JTxx a na flopu J24 jsou schopni 4 betovat (samozrejmne jim to krasne prijde

vzdy kdyz proti nim stojim ja s AA ) . Samozrejmne budu pokracovat, i kdyz je to opravdu silenstvi. Taky jsem si spocital ze kdybych mel propojeny PS s PSGY tak bych pravidelne Diamant status

. Myslim si ze tech narikajicich na nemoznost retracknuti PS je v PSGY komunite tolik, zeby mohl HUCAS a spol zkusit vymyslet nejakou strategii a sejit se zastupci PS. Sam kdyz jsem o tom premyslel, ( a samozrejmne si uvedomuji ze PS ma skoro totalni dominanci na online poker trhu) , i PS by na tom ziskalo. Preci je logicke, ze spousta hracu prave kvuli propojeni s PSGY hraje na nejakych mensich hernach a ti by se podileli pri navratu na PS na zvetseni jejich prijmu.
Take si myslim, ze tato vyzva ma jednu diru v pravidlech a to konkretne tu ze na PS a jinych hernach muzou hraci hrat ZOOM . To je pak super jednoduchy nahrat 20-30K hand . Pro mne je to opravdu super tezky , co se tyce poctu hand vzhledem k trafficu a taky tomu ze na spouste spolupracujicich heren neni PLO ZOOM. Pokud bych ja mohl hrat zoom , tak bych mel moznost tuto vyzvu ukoncit rychleji.
Jinak po prvnim tydnu musim napsat jednu dulezitou vec: Jsem plny obdivu pro vsechny, kteri tuto vyzvu dokoncili. Je to sileny, (tedy pokud uz hrajete online nejakej patek a na limitech treba 50 nebo 100) . Nevim jestli bych tuto cestu podstoupil pokud bych to mel jako MAIN disciplinu. Jsem rad ze to mam zapnuty jako doplnek k tomu co normalne hraji.
Vcera jsem koukal na trenik PLO s TT. Bylo skoda ze to bylo na limitu PLO25 ZOOM . Bylo tam dost veci se kterymi se shoduji, pak jedna myslenka ktera je velmi zajimava ( TT tam rika ze pokud se rozhoduje hrat ze SB v situaci ze pred nim nekdo otevre , tak ve 100% vzdy 3betuje a nikdy ne call-a to i v NLH) ale i pak par veci se kterymi nesouhlasim (nektere startovni kombinace v jistych pozicich) Je pravda to ze PLO se opravdu dynamicky meni, ze i na limitech 50 ted lidi zarazuji do repertualu ruzny veci , ktere tam pred rokem nebyly)
tak jeste vysledek za prvni tyden (btw . mam rozdil mezi cashier a HM -15centu,coz nechapu )