pot odds live soft

    • LUMPINO
      LUMPINO
      Stříbro
      Registrace: 08.03.2007 Příspěvky: 845
      Mozno blbost, ale existuje nejaky soft, ktory mi bude pisat ake mam pot odds na call v MTT?, pripadne nejake nastavenie v PT4 ktore mi pomoze? Aby som to nemusel pocitat
  • 15 odpovědí
    • lukasek09
      lukasek09
      Stříbro
      Registrace: 29.12.2010 Příspěvky: 809
      Ahoj Starshelper by to měl umět :f_thumbsup:
    • LUMPINO
      LUMPINO
      Stříbro
      Registrace: 08.03.2007 Příspěvky: 845
      pojde mi to aj na ipokri a je to free? // staci mi nieco uplne jednoduche, aby som to nemusel pol dna nastavovat
    • Llord717
      Llord717
      Bronz
      Registrace: 11.11.2011 Příspěvky: 2,041
      V PT4 nic podobne nieje. StarsHelper toto dokaze, ale funguje len na Staroch a stoji $35. Tento program si mozes vyskusat na mesiac zdarma. O inych programoch neviem
    • LUMPINO
      LUMPINO
      Stříbro
      Registrace: 08.03.2007 Příspěvky: 845
      :( tak uz asi viem, preco som niektorym hracom videl na stole kalkulacku
    • LUMPINO
      LUMPINO
      Stříbro
      Registrace: 08.03.2007 Příspěvky: 845
      A viete mi niekto povedat ako sa to pocita? Vo vela videach v replayeri to je, ze potrebujeme napr 42% na call, a pozrieme si v equilabe kolko nasa karta ma proti jeho nejakej rande.....chcem vediet ako pridem k tym 42% na kalkulacke...nieco som skusal ale mi to nevychadza...

      //edit: uz asi chapem... ak mame pot 2900 a potrebujeme doplatit 1600, tak je to 1600 / (2900+1600) = 0,3555 x 100 = 35,56% tak nejak?
      (predtym som tam nepocital aj tie moje)

      //edit2: a asi najjednoduchsi sposob je pouzit free programik spoc v2,5, ktory pise aj call odds..
    • xpravda
      xpravda
      Bronz
      Registrace: 12.06.2011 Příspěvky: 7,864
      mne to na cashke ukazuje hm2
    • Llord717
      Llord717
      Bronz
      Registrace: 11.11.2011 Příspěvky: 2,041
      LUMPINO původně napsal
      edit: uz asi chapem... ak mame pot 2900 a potrebujeme doplatit 1600, tak je to 1600 / (2900+1600) = 0,3555 x 100 = 35,56% tak nejak?
      (predtym som tam nepocital aj tie moje)
      :f_thumbsup:
    • LUMPINO
      LUMPINO
      Stříbro
      Registrace: 08.03.2007 Příspěvky: 845
      ryby, rybky, rybicky :) ...len som to chcel tak aby mi to tam bezalo automaticky, idealne este doklepnut svoju ruku a urcit hracovi range...len to uz je sci-fi.
    • jarvan
      jarvan
      Bronz
      Registrace: 25.05.2011 Příspěvky: 462
      viděl jsem i "ipokerhelper" , ale nepoužívám, tak nevím, zda je ještě funkční
    • Horrigan1
      Horrigan1
      Bronz
      Registrace: 14.06.2014 Příspěvky: 349
      No, není ani tak složitý si to sám napsat: dvě proměnný (pot a toCall) a jeden vzorec :)

      Když na to přijde, jde si to udělat i v excelu, a nemusíš nic programovat nebo kupovat :)

      EDIT: kdybys chtěl, dám ti prográmek do kterého si ty dvě hodnoty zadáš (číst od stolu programem ještě neumím, ani nevím co k tomu potřebuju (že by nějaké API? :o) :s_smile: ), mám v plánu se to naučit :)

      Kdybys chtěl, dej mi do PM mejl, pošlu ti to (a když budeš moc prosit, udělám ti i tu excelovou tabulu :s_ugly: )
    • jarvan
      jarvan
      Bronz
      Registrace: 25.05.2011 Příspěvky: 462
      EDIT: kdybys chtěl, dám ti prográmek do kterého si ty dvě hodnoty zadáš (číst od stolu programem ještě neumím, ani nevím co k tomu potřebuju (že by nějaké API? :o) :s_smile: ), mám v plánu se to naučit :)


      Dalo by se to /mrk mrk/ obejít tak, že nebudeš pracovat přímo se streamem, ale budeš brát stůl jednoduše jako obrázek.

      Jestli někdo umí bannuvzdorně sosat data přímo z klienta, nebo zachytávat chat a tyto data zpětně dekódovat, tak sem s tím...
    • Horrigan1
      Horrigan1
      Bronz
      Registrace: 14.06.2014 Příspěvky: 349
      mrk mrk mně to napadlo taky, ale to na úrovni nějakého BitBlt() nebo podobné úplně hardcore funkce, kdy si půjdeš v bitové mapě pixel po pixelu a nějaký tvar (hodnotu, barvu) poznáš, kde tě potom rozseká když máš milion stolů, každý navíc jinak velký okno (a tedy i poměry kde vlastně jsou karty a jak symbol má být velký), každý má jiný layout stolu, což se také musí zohlednit....

      No, přes bitovou mapu to je řešení, ale kdybych to programoval takto, tak by mi to zabralo asi tak pět, možná deset let :) To není asi moc +EV :)

      Ale nějak to musí jít, kamarád co hraje na stárech mi ukazoval nějaký HUD (ani HM, ani PT), který přesně věděl co máš za handu, dokázal mu počítat hand/pot odds (takže přesně věděl jaký je pot a raise (nebo bet, ať jsem přesný), takže to nějak jít musí (a pochybuju, že by to dělal přes bitovej snímek okna) :)
    • jarvan
      jarvan
      Bronz
      Registrace: 25.05.2011 Příspěvky: 462
      samozřejmě, je to řešení daného problému "chci program, který mi spočítá odds" a ne "chci vytvořit program, který bude počítat odds, na kterém vydělám miliony"

      V prvním případě řešíš 1layout, 1velikost stolu a jedno místo, kde sedí hero, tak že no problémo /mrk mrk 2 dny/. V druhém případě máš nějakých X0kUSD rozpočet s bandou podřízených, tak že tě člověkohodina až tak nebolí...

      do bitmapy nebudeš samozřejmě rvát celý stůl, ale postačí pár dobře zvolených oblastí 5x5 a tyto natvrdo porovnávat bit po bitu s předlohou. Data nebudeš vyhodnocovat realtime, ale stačí jednou za půl/třičtvrtě sekundy, tak že procesor ti to skoro nezatíží, akorát si to vezme trochu ramky, čehož si současný počítač ani nevšimne ani při hraní milionu /rád bych viděl, hoď video na YT, bude z toho hit :coolface: / stolů.


      jinak pracovat s aktuální výší sázek/banku umí údajně HEM, ale nevím do jaké míry, páč jej nevlastním.
    • Horrigan1
      Horrigan1
      Bronz
      Registrace: 14.06.2014 Příspěvky: 349
      Máš recht :s_grin: :)

      Obecně moje blbá vlastnost: dělat si věci složitější než jsou ve snaze to dělat "pořádně" :f_cool:

      No, takže takto: podívám se na to, stejně se chci v brzké době regnout na stáry, až budu mít "trochu" keše (zatím jen pasiva který musím zlikvidovat první) (a nebo vyhraju kilo bucks ve zdejší výzvě :s_love: , i když to asi ne, mám odds tak 1:10, takže tak lepší gutshot, radši bych to foldnul, ale je to přece jen bohatej freeroll :D , když to dojde, tak to bude na re-start moc fajn :) ), takže bych to udělal na stáry, s jedním přesným layoutem + bodů na okno. Sbíralo by to tedy velikost potu (která je na jednom místě i po betech/raisech) ostatních, vlastní karty + board, zjišťovalo toCall (z prostředního ovládacího buttonu) a počítalo pot odds.

      Nevím, jestli je to na dva dny práce, myslím si, že jenom určit souřadnice všech těch boxů je práce minimálně na týden (aby to fungovalo), nějakou dobu programuješ také režii (handler okna, navíc zrovna stáry to mají šikovně, když si pustím špiona tak to okno se stolem sice vidím, ale abych ho našel, musím mu ukázat, schovává se za bůhvíco, navíc (to mně napadlo současně s bitblitem, chytat systémový zprávy a přes LPARAM/WPARAM číst co se děje, ale oni to ti "hayzli" neposílaj do okna vůbec, chodí tam jen časovače nebo eventy typu "dealing river") se fakt blbě zjišťuje handler okna, a to úplně obzvlášť v turnajích, když tě to movne, zničí se i okno a založí nové, pravděpodobně to zničí i thread (jsem si s tím teď dvě hodiny hrál na cvičných čipech, což by nemělo vadit).

      Mají to kluci ze stárů vymakaný :nh:

      No, takže takto: pro mně je to taky výzva, "serou" mně programy které to umí a o kterých nic nevíme (btw, volal jsem kolegovi, a prý je to něco od PokerLabs, co jsem koukal na net tak mají ten TournamentSharkPro, SuperHUD, apod., ale prý je to chybový, seká se to a neumí to tolik jako PT, který používá teď), a zajímá mně za a) jak to dělají, a za b) chci to taky umět :) Takže se na to podívám a rád, mám své práce i teď trochu méně (škoda, ale to post-holiday je každý rok stejný, to zas lidi začnou blbnout před koncem roku, že "chtějí program, ideálně zítra"), a zkusím s tím něco zjistit, příp. si udělat přípavu na to tvrdý chytání obrázků a ukazování handlerů oken.

      Založím si blog (zítra), kde se o tomto zmíním, tohle vlákno slouží asi k něčemu jinému (a nechci nasrat adminy hned druhý den :f_ugly: ), dám ještě sem pak odkaz.

      EDIT: ještě mně napadlo že se dá sniffovat přímo síťová karta, ale v tý změti co přes ní jde něco chytnout...... to je asi jednodušší použít C/WinAPI, tohle je spíš na assebler a mnohokrát delší práce (ale zase kdyby se to povedlo tak neřešíš layouty a celkově grafiku :s_tongue: )
    • jarvan
      jarvan
      Bronz
      Registrace: 25.05.2011 Příspěvky: 462
      Mno, vzhledem k tomu, že jsem v jejich licenčním ujednání onehdá četl, že i základní reverse engineering jejich produktů je odměňován bannem, tak se raději k tomuto tématu již rozepisovat nebudu a prohlašuji, že nic takového neprovádím ani provádět nehodlám a diskuze z mé strany je pouze teoretického rázu.


      Každopádně, při získávání informací přímo z klienta, by si se nejspíše musel smířit s tím, že by si po každném větším updateu nejspíše začínal znovu (tímto způsobem smázli např. "longhud"). S největší pravděpodobností bych to u ostatních produktů viděl na nějaký deal ze zisku, za poskytnutí informací ze strany stárů.

      svého času existovaly zajímavé stránky /....how-i-built-a-working-online-poker-bot..../, které již nejsou aktivní (možná že je vyštracháš ještě někde v archivu), téma řešení byl projekt "openholdem"

      GL