Účastnící se iPoker herny vám dávají možnost vyhrát životní pokerovou dovolenou v Las Vegas v hodnotě €5,000 v jejich vzrušující promo akci TwEaster!

Jednoduše oslavte nadcházející Velikonoce Twister pokerem a budete mít šanci se účastnit speciálního Viva Las Vegas! freerollu 7. dubna.

Jak se mohu kvalifikovat?

• Odehrajte alespoň 15 Twister turnajů na účastnících se hernách mezi 3. - 6. dubnem
• Po splnění požadavků bude na váš účet 7. dubna (do 14:00 BST - 15:00 SELČ) připsána vstupenka do freerollu
• A to je vše!

Detaily freerollu

Jméno turnaje: TwEaster Vegas Freeroll
Kvalifikační období 3. dubna 00:00 BST (01:00 SELČ) - 6. dubna 23:59 BST (00:59 SELČ)
Začátek: 7. dubna v 19:30 BST
Výplatní struktura:



Účastnící se herny